Home » Juletradisjonen Stille Natt Hellige Natt på turné også i år

Juletradisjonen Stille Natt Hellige Natt på turné også i år

stille-natt-himmel_5994-6-4Ingen jul uten Stille Natt Hellige Natt, og juletradisjonen er tilbake også denne førjulstiden.

-Fjorårets turné var helt utsolgt, så vær tidlig ute og sikre deg billetter allerede nå, sier produsent Tor Arne Ranghus i Taran AS.

 

Tradisjonen tro legger julekonserten Stille natt hellige natt ut på turné i adventstiden, og besøker Herøy kyrkje den 25.11 kl. 17.30.

 

-I år som i fjor er fjorårets Stjernekamp-vinner Maria Haukaas Mittet med, det samme er årets Stjernekamp-aktuelle Marian Aas-Hansen, i tillegg til Alexander Rybak og Rune Larsen. Nyeste tilskudd er Hans Petter Moen som er kjent fra underholdningsgruppen Cheezy Keys. Sammen med musikerne Jon-Willy Rydningen og Olav Torget, skal de igjen skape julestemning i kirker over hele Sør-Norge, forteller produsent Ranghus

 

Stille Natt Hellige Natt er kalt «alle julekonserters mor», og Taran AS arrangerte sin første konsertturné med den populære konsertturneen allerede i 1987, og kan neste år markere 30-årsjubileum. Hvert år har produsenten samlet folkekjære og profesjonelle artister som har reist rundt i kirker over det ganske land for å synge ut julens budskap.

 

-Med Stille Natt Hellige Natt ønsker vi å forene høytid og glede. Respekten for budskapet og kirkerommet er tydelig, samtidig som leken og gleden får rom, avslutter produsent Tor Arne Ranghus.

 

I samarbeid med Strømmestiftelsen

Stille Natt Hellige Natt arrangeres i samarbeid med Strømmestiftelsen. Hjelp til selvhjelp er bærebjelken i stiftelsens arbeid for å bekjempe fattigdom. Strømmestiftelsen støtter opp om utdanning for å motivere utvikling av enkeltmennesker, lokalsamfunn og land – for å gi mennesker tro på at iherdig egeninnsats skaper varige resultater. Stiftelsen sikrer også lån, sparetiltak og forsikringsordninger gjennom mikrokreditt til idérike, fattige mennesker. Mikrokreditt ble viet stor oppmerksomhet da Nobels Fredspris 2006 gikk til Muhammad Yunus og Grameen Bank for nettopp denne typen hjelpearbeid.

 

Stille Natt Hellige Natt har opp gjennom årene bidratt med over 10 millioner kroner til Strømmestiftelsen, som er aktiv både I Asia, Latin-Amerika og Afrika.