Home » God stemning på Grønt Lys arrangement i Herøy Kyrkje 16. mai

God stemning på Grønt Lys arrangement i Herøy Kyrkje 16. mai

Mange ungdomar tok turen innom kjellaren i Herøy kyrkje 16. mai. Kvelden var fylde med aktiviteter i den nye gymsalen, grilling, kiosksal, FIFA, biljard, bordtennis, quiz- KAHOOT  og sosialt samvær.  Fleire flinke band stod på programmet. Både Sion lovsongsband, kyrkjas eigen Just Friday Band og duoen Sara og Håvard hadde mange inspirerande innslag. Det var eigentlig planlagt utekonsert, men veret var litt for ustabilt. Men konsert inne ble suksess.  Grilling utanfor kyrkja var meget populært. Bestselgaren var hamburgerane med smelta ost på. Kjekt å sjå så mange nye fjes som kom til kyrkjekjellaren denne dagen.

Det var også trekning av Bluetooth høgtalarar. Den som blåste grønt på eit alkometer var med i trekninga. Derfor kalla vi arrangementet for Grønt Lys. Ein anna viktig post på programmet denne kvelden var andakten i gymsalen av Geir Myksvoll Lande, ungdomspastor i frikyrkja.

Det er viktig å ha spanande rusfrie alternativ denne kvelden, 16. mai. Dette blir eit fast arrangement i ungdomskjellaren i Herøy kyrkje, og vi gleder oss allereie til neste år.

 

Grønt lys1 Grønt lys2